Jacuzzi voor 4 tot 6 personen

Lay-Z-Spa Palm Springs

Graag genieten van schitterende spa-luxe? Dankzij dit ruime, comfortabele model is de jacuzzi ideaal voor een feestje met vrienden of een gezellig moment met het hele gezin.

Tijd voor een feestje

Samen met je vrienden of gezin in de jacuzzi? Dit kan zeker met de Lay-Z-Spa Palm Springs. Deze ruime jacuzzi heeft ruimte voor 4 tot 6 personen en is het ideale bad om bij jou in de tuin te plaatsen.

De masserende stralen zorgen ervoor dat je helemaal ontspannen bent in het lekker warme water. De jacuzzi kan opwarmen tot een heerlijke 40°C. De ideale temperatuur om helemaal tot rust te komen.

Jacuzziverhuur

Lay-Z-Spa Palm Springs

4 tot 6 personen
150
00
voor 7 dagen
  • Inclusief plaatsing bij je thuis
  • Inclusief onderhoudsproducten
  • Inclusief pomp
  • Inclusief afdekking
  • Inclusief afbraak ter plaatse

De ideale jacuzzi voor bij je thuis

De Lay-Z-Spa Palm Springs heeft een diameter van 1,96 meter en is 71 centimeter hoog. Dankzij de kwaliteit van het materiaal kan de jacuzzi zowel binnen als buiten geplaatst worden. De enige vereiste is dat er een elektriciteit- en wateraansluiting aanwezig is op minder dan 10 meter.

Benieuwd naar meer?

Een goede communicatie is voor ons prioriteit. Zo krijg je steeds binnen enkele uren al een antwoord op je e-mail, via Whatsapp of via Facebook Messenger. Ook telefonisch zijn we steeds bereikbaar!

In de regio Aalst hebben wij alvast een zeer goede reputatie. Dit dankzij het vertrouwen die onze klanten in ons hebben. Wil je ook graag eens genieten van een jacuzzi, maar woon je iets verder weg? Maak je geen zorgen! Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden. We komen in heel Vlaanderen.