Jacuzzi voor 2 tot 4 personen

Lay-Z-Spa Miami

Altijd al willen thuiskomen na een lange dag werken en meteen relaxen in je eigen bubbelbad? De Lay-Z-Spa Miami staat klaar voor jou en je gezin!

Vergeet je stress

De Lay-Z-Spa Miami is comfortabel te gebruiken voor 2 tot 4 personen. Daarnaast kom je heerlijk tot rust en kan je ontspannen met de masserende stralen rondom.

Hou je van een lekker warme jacuzzi? Dan is de Lay-Z-Spa Miami de ideale keuze. Het systeem verwarmt het bubbelbad tot een heerlijke 40°C. Zo kan je zalig tot rust komen en genieten van deze luxe-spa.

Jacuzziverhuur

Lay-Z-Spa Miami

2 tot 4 personen
120
00
voor 7 dagen
  • Inclusief plaatsing bij je thuis
  • Inclusief onderhoudsproducten
  • Inclusief pomp
  • Inclusief afdekking
  • Inclusief afbraak ter plaatse

Een opblaasbare jacuzzi bij je thuis

De Lay-Z-Spa Miami heeft een diameter van 1,80 meter en is 66 centimeter hoog. Dankzij de kwaliteit van het materiaal kan de jacuzzi zowel binnen als buiten geplaatst worden. De enige vereiste is dat er een elektriciteit- en wateraansluiting aanwezig is op minder dan 10 meter.

Wat zeggen anderen?

Wij hechten veel waarde aan een goede communicatie. Zo zal je via e-mail, Whatsapp of Facebook Messenger steeds snel antwoord krijgen op al je vragen. Bel je liever? Geen probleem! Wij zijn steeds bereikbaar.

Onze reputatie in de regio Aalst is zeer goed. Dit dankzij het vertrouwen dat we krijgen van onze gewaardeerde klanten. Laat je zeker niet afschrikken als je buiten de regio woont. We leveren doorheen heel Vlaanderen. Geef ons een seintje en we bekijken samen de mogelijkheden!